Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka45g5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Seiti, pakasteena - Findus45g32kcal7.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g85kcal15.8g3.4g0.4g2g
Valittu annoskoko156g43kcal7.9g1.7g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna78g21kcal4g0.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750