Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 58g16kcal0.6g2.5g0.1g1.2g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g29g15kcal1.7g1.5g0.3g0g
Pekoni, paistettu 11g56kcal1.8g0g5.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK58g99kcal5.8g5.8g5.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g373kcal19.8g19.6g23.4g2.6g
Valittu annoskoko156g187kcal9.9g9.8g11.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal5g4.9g5.9g0.7g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403174