Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 61g46kcal1.1g9.4g0.1g0.6g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g26g38kcal3.9g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen43g14kcal1.4g2.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g257kcal16.4g24g9.8g1.6g
Valittu annoskoko156g128kcal8.2g12g4.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal4.1g6g2.5g0.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g7.7g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479