Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto27g91kcal5.3g0g7.7g0g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 89g31kcal4.1g1.7g0.3g2.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)3.6g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g18g57kcal0.4g0.5g5.9g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g390kcal21g7.8g29.2g5g
Valittu annoskoko156g195kcal10.5g3.9g14.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal5.3g2g7.3g1.3g
Arvot/100g100g125kcal6.7g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036