Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 75g29kcal0.7g5.1g0.2g1.4g
Mustikka metsä- 19g8.5kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Vadelma 16g6.4kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa17g8.4kcal0.1g1.8g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.9g12kcal0g3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 26g8.8kcal0.8g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g147kcal3.8g26g0.8g5.4g
Valittu annoskoko156g74kcal1.9g13g0.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal1g6.5g0.2g1.4g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.3g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384