Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 19g6.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 5.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 19g16kcal0.3g3.2g0g0.6g
Lanttu 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 5.1g8.9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g90kcal2.6g12.4g2.4g3.2g
Valittu annoskoko156g45kcal1.3g6.2g1.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g23kcal0.7g3.1g0.6g0.8g
Arvot/100g100g29kcal0.8g4g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855