Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 112g227kcal20g0g16.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kauralese 8.4g30kcal1.5g3.8g0.6g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g571kcal47.4g10.2g37.2g3.8g
Valittu annoskoko156g286kcal23.7g5.1g18.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g143kcal11.9g2.6g9.3g1g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g11.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098