TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)12g32kcal0.9g5.8g0.6g1.2g
Korppujauho 5.7g21kcal0.6g4.3g0.1g0.3g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g92g119kcal19.2g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g381kcal44.6g20.2g16.8g3g
Valittu annoskoko156g190kcal22.3g10.1g8.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal11.2g5.1g4.2g0.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808