Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)37g143kcal10.6g0.2g11g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)22g69kcal4.8g0.6g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 73g242kcal1.5g2.2g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g978kcal39.8g6.2g89g0g
Valittu annoskoko156g489kcal19.9g3.1g44.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g244kcal10g1.6g22.3g0g
Arvot/100g100g313kcal12.7g2g28.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741