Jauheliha-hernerouhepyörykät rahkaan

Rahka ja hernerouhe sekasin, mukaan suola ja mausteet mieltymysten mukaan, itse laitoin chiliä, kanelia, grillimaustetta ja mustapippuria.

Sekoita jauheliha ja muna joukkoon, alusta käsin niin että taikinasta tulee kiinteää, anna levätä n. puoli tuntia ennen pyörittelyä.

Paisto uunissa 175 asteessa niin että kypsyy :) Käytin jahuhelihana nauta-sikaa, mutta ohjelma ei tunne sitä, joten oikeahkon kalorimäärän saadakseni suhteutin nautaa ja sika-nautaa ohjeessa.

Hyviä ovat! Hernerouhekin pehmiää ja häviää sekaan, vaikka tuntuu että on liian karkeaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 34g20kcal3.3g1g0.1g0g
Hernerouhe kuoreton (Milletti), annos 100g6.8g22kcal1.4g4.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.8g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha34g56kcal6.4g0g3.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 74g165kcal13g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g545kcal49.8g10.2g33.8g0g
Valittu annoskoko156g273kcal24.9g5.1g16.9g0g
Annoskoko puolitettuna78g136kcal12.5g2.6g8.5g0g
Arvot/100g100g175kcal15.9g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438454