Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Merilohifile, norja123g205kcal20.6g0g13.6g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g31g46kcal0.9g1.4g4.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g535kcal43g2.8g39.4g0g
Valittu annoskoko156g267kcal21.5g1.4g19.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g134kcal10.8g0.7g9.9g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497