Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 46g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Kaali, valkokaali46g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.5g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.2g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Hunaja 1.6g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 22g12kcal0.2g2.7g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g23g27kcal0.7g0.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g150kcal4.2g20g5.2g4.8g
Valittu annoskoko156g75kcal2.1g10g2.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal1.1g5g1.3g1.2g
Arvot/100g100g48kcal1.3g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316