Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g19g19kcal1.7g1.3g0.7g0.2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g53g91kcal10.7g0g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g219kcal24.8g2.6g12g0.4g
Valittu annoskoko156g110kcal12.4g1.3g6g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal6.2g0.7g3g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505