Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 81g179kcal14.1g0g13.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 23g31kcal0.6g0.7g2.8g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale12g6.9kcal1.2g0.6g0g8.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.5g30kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g537kcal35.6g4g42.2g17.6g
Valittu annoskoko156g268kcal17.8g2g21.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna78g134kcal8.9g1g10.6g4.4g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796