Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g73g110kcal14.8g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g2.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g68g22kcal1g3.2g0.3g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g324kcal32.2g8.4g17.6g0.6g
Valittu annoskoko156g162kcal16.1g4.2g8.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal8.1g2.1g4.4g0.2g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.7g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433