Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 56g16kcal0.7g2.3g0.1g1.2g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g28g42kcal4.8g0.1g2.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g126kcal11.6g4.8g6.2g2.4g
Valittu annoskoko156g63kcal5.8g2.4g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal2.9g1.2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.5g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704