Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 21g63kcal3.7g10.1g0.2g2.2g
Porkkana 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 21g26kcal4.5g0g0.9g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g6.2g15kcal0.9g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g223kcal18.8g23.2g4.6g5.4g
Valittu annoskoko156g112kcal9.4g11.6g2.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal4.7g5.8g1.2g1.4g
Arvot/100g100g71kcal6g7.4g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346