Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g19g114kcal3.6g0.9g10.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale5.6g3.4kcal0.6g0.3g0g4.1g
Tattarijauho, Myllynparas13g45kcal1.7g8.8g0.2g0.7g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g9g34kcal1.6g4.4g0.7g1.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g551kcal15.6g30.4g39.2g19g
Valittu annoskoko156g276kcal7.8g15.2g19.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna78g138kcal3.9g7.6g9.8g4.8g
Arvot/100g100g176kcal5g9.7g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365