Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g58g219kcal4.1g28.9g9.3g1g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g30g58kcal0.8g1.6g5.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g738kcal14.6g93g33g3g
Valittu annoskoko156g369kcal7.3g46.5g16.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g185kcal3.7g23.3g8.3g0.8g
Arvot/100g100g236kcal4.7g29.7g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355