Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow42g146kcal3.3g32.5g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g695kcal38.6g67.6g29.8g2.4g
Valittu annoskoko156g347kcal19.3g33.8g14.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g174kcal9.7g16.9g7.5g0.6g
Arvot/100g100g222kcal12.3g21.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728