Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g59g15kcal0.8g2.5g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow50g42kcal2.3g7.5g0.2g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g290kcal24g20g12.4g5g
Valittu annoskoko156g145kcal12g10g6.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal6g5g3.1g1.3g
Arvot/100g100g93kcal7.7g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465