Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 23g33kcal4.8g0g1.5g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 23g6.6kcal0.1g1.2g0g0.4g
Kidneypapu keitetty 100g13g12kcal0.9g1.9g0.1g0.9g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g13g12kcal0.9g1.9g0.1g1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 23g7.7kcal0.2g1.2g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g159kcal13.8g12.4g5g6g
Valittu annoskoko156g80kcal6.9g6.2g2.5g3g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal3.5g3.1g1.3g1.5g
Arvot/100g100g51kcal4.4g4g1.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179