Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Vispikerma Flora 20%27g60kcal0.8g1.4g5.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.4g0.1g0g
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)27g16kcal0.1g3.5g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g484kcal15.4g64.4g16.8g3g
Valittu annoskoko156g242kcal7.7g32.2g8.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g121kcal3.9g16.1g4.2g0.8g
Arvot/100g100g155kcal4.9g20.6g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653