Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 67g130kcal12.4g0g9g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g28g10kcal0.7g1.3g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g1.9g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%22g18kcal0.7g1.3g1.1g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g369kcal28.6g8.4g24.2g0.4g
Valittu annoskoko156g185kcal14.3g4.2g12.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal7.2g2.1g6.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329