Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g73g36kcal1g5.7g1g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g340kcal23g13.2g21.8g1.8g
Valittu annoskoko156g170kcal11.5g6.6g10.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal5.8g3.3g5.5g0.5g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811