Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g104g25kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 26g8.5kcal0g1.7g0g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 16g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.6g0.5kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g124kcal2.8g12.6g5.6g6g
Valittu annoskoko156g62kcal1.4g6.3g2.8g3g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal0.7g3.2g1.4g1.5g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847