Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)70g58kcal1.3g12.4g0.1g0.7g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sianliha keskiarvo 35g77kcal6.4g0g5.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli 6.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g286kcal15.8g27.4g11.8g2.4g
Valittu annoskoko156g143kcal7.9g13.7g5.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal4g6.9g3g0.6g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.8g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129