Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke20g20kcal3.5g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 46g35kcal0.9g7.1g0.1g0.5g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g29g17kcal0.3g1.3g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g147kcal9.6g17.4g3.6g1.6g
Valittu annoskoko156g74kcal4.8g8.7g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal2.4g4.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g47kcal3.1g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736