Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha65g108kcal12.3g0g6.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Creme bonjour levite valkosipuli15g28kcal1.3g0.6g2.3g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 5.7g21kcal1.3g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g436kcal33.6g7g30.4g2g
Valittu annoskoko156g218kcal16.8g3.5g15.2g1g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal8.4g1.8g7.6g0.5g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811