Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Rasvaton maito viro (Alma)17g5.7kcal0.6g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.6g0.5g1.4g
Ohrajauho 17g57kcal1.4g11.1g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g549kcal19.2g100.6g5.4g6.6g
Valittu annoskoko156g275kcal9.6g50.3g2.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g137kcal4.8g25.2g1.4g1.7g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369