Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus47g33kcal7.5g0g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%18g52kcal6.1g0g3g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)34g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g41g4.9kcal0.6g0.6g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g16g12kcal0.4g0.6g0.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g221kcal29.8g5.4g8.2g0g
Valittu annoskoko156g111kcal14.9g2.7g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal7.5g1.4g2.1g0g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.7g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623