Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)98g66kcal1.6g14.6g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%20g57kcal6.6g0g3.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g39g33kcal0.5g1.7g2.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g312kcal17.4g32.6g12.2g0.2g
Valittu annoskoko156g156kcal8.7g16.3g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal4.4g8.2g3.1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629