Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas13g33kcal2.2g4.4g0.8g3.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl26g91kcal3.6g16.6g0.8g1.4g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese32g12kcal0.4g2.5g0g0.2g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)26g74kcal8g0g4.4g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).20g21kcal4.9g0g0.2g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g3.2g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Hillosipulisäilyke 4.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g587kcal39.8g47.8g25.2g11.2g
Valittu annoskoko156g294kcal19.9g23.9g12.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna78g147kcal10g12g6.3g2.8g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610