Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 82g23kcal1g3.3g0.2g1.7g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 41g90kcal7.1g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g334kcal19.8g8.4g23.6g3.8g
Valittu annoskoko156g167kcal9.9g4.2g11.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal5g2.1g5.9g1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878