Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.3g0.2g0.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl10g34kcal1.4g5.5g0.7g1.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Maitojauhe rasvaton 2.1g7.3kcal0.7g1.1g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)23g44kcal5.8g0g2.3g0g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g5.8g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa17g50kcal3.8g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g563kcal32g42.6g29g4.6g
Valittu annoskoko156g282kcal16g21.3g14.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal8g10.7g7.3g1.2g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253