Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)52g22kcal0.8g4.4g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]10g34kcal2.8g0g2.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 31g8.3kcal1g1g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras12g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)31g51kcal7.8g0.3g2g0g
Herkkusieni säilyke 20g3.3kcal0.4g0g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g324kcal28.8g28.8g9.8g1.8g
Valittu annoskoko156g162kcal14.4g14.4g4.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal7.2g7.2g2.5g0.5g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647