Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 7.4g5.5kcal1g0.1g0g0.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g27g125kcal0.1g0.1g13.8g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.78g272kcal10.3g52.9g1.9g3g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g18g33kcal0g8g0g0g
1.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.9kcal0.5g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g936kcal24.4g135.6g32g7g
Valittu annoskoko156g468kcal12.2g67.8g16g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g234kcal6.1g33.9g8g1.8g
Arvot/100g100g299kcal7.8g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91510