Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 79g34kcal2.7g3.8g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.1g21.5g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g24g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g395kcal17.2g51g12.8g2.2g
Valittu annoskoko156g198kcal8.6g25.5g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal4.3g12.8g3.2g0.6g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474