Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl14g47kcal1.9g7.7g0.9g1.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen86g28kcal2.8g4.2g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.4g17kcal0.9g1.1g1g1g
Vehnälese 2.1g4.7kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g51g36kcal0.1g8.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g265kcal12g44g4.2g6.6g
Valittu annoskoko156g133kcal6g22g2.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal3g11g1.1g1.7g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14.1g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194