Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 59g134kcal9.4g0.3g10.6g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 25g23kcal3.9g0.6g0.5g0g
Tonnikala vedessä 34g36kcal7.7g0g0.5g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0g0.1g0.6g
Kermajuusto (Pohjanpoika)11g43kcal2.7g0.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g515kcal48.4g2.2g34.4g1.2g
Valittu annoskoko156g258kcal24.2g1.1g17.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal12.1g0.6g8.6g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.7g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830