Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 33g136kcal0g33.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta44g157kcal5.7g30.4g0.9g1.5g
Kookoshiutale 3.9g26kcal0.3g0.2g2.5g0.6g
Hasselpähkinä 7.2g47kcal1g0.2g4.4g1.3g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)21g101kcal0.9g13.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1109kcal22.4g161g39.4g6.8g
Valittu annoskoko156g554kcal11.2g80.5g19.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g277kcal5.6g40.3g9.9g1.7g
Arvot/100g100g355kcal7.2g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316