Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki51g29kcal4.3g2.6g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g51g368kcal0.5g0.5g40.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g182kcal5.4g37.2g0.6g1.9g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1160kcal20.6g81.4g83g3.8g
Valittu annoskoko156g580kcal10.3g40.7g41.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g290kcal5.2g20.4g20.8g1g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330