Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 86g296kcal8.8g60.4g1g3g
Vehnälese 4.8g11kcal0.6g0.7g0.2g1.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g3g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g697kcal22.8g128.2g7.2g9.6g
Valittu annoskoko156g349kcal11.4g64.1g3.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna78g174kcal5.7g32.1g1.8g2.4g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099