Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.7g0.2g7.9g0g
Smetana, Valio, hyla14g55kcal0.3g0.4g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g28g66kcal3.2g0.1g6.2g0g
Oliiviöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g627kcal27.2g4.2g57.2g1g
Valittu annoskoko157g314kcal13.6g2.1g28.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g157kcal6.8g1.1g14.3g0.3g
Arvot/100g100g200kcal8.7g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392