Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 23g15kcal3.2g0g0.2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g62g181kcal6.9g34.3g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Voi 1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g50g80kcal1g1.9g7.5g0g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g624kcal23g75g24.8g0.8g
Valittu annoskoko156g312kcal11.5g37.5g12.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g156kcal5.8g18.8g6.2g0.2g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g7.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551