Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)127g291kcal12.7g8.2g22.8g0.1g
Amerikan pekoni 1viipale13g40kcal1.5g0g3.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper3.9g3.9kcal0g0.9g0g0g
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g682kcal29.2g19.8g53.2g1g
Valittu annoskoko157g341kcal14.6g9.9g26.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g171kcal7.3g5g13.3g0.3g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281