Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)73g92kcal8g0.2g6.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki29g23kcal3.8g0.6g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g15g53kcal4.1g0.3g3.9g0g
Kebabliha 29g64kcal7.2g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g535kcal46.6g2.8g37.6g0g
Valittu annoskoko157g267kcal23.3g1.4g18.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g134kcal11.7g0.7g9.4g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159