Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.5g0g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Maizena maissitärkkelys3.3g12kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado43g8.5kcal0.5g1.5g0g0.6g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl5.5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g378kcal25g12.2g25.6g2.6g
Valittu annoskoko157g189kcal12.5g6.1g12.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal6.3g3.1g6.4g0.7g
Arvot/100g100g121kcal8g3.9g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616