Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)6.3g8.9kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g144kcal5.4g7.8g8.2g6g
Valittu annoskoko157g72kcal2.7g3.9g4.1g3g
Annoskoko puolitettuna79g36kcal1.4g2g2.1g1.5g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200