Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g45g10kcal0.6g1.5g0.2g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g4.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Basilika, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana314g48kcal2.6g8g0.4g0.8g
Valittu annoskoko157g24kcal1.3g4g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna79g12kcal0.7g2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g15kcal0.8g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941